6/10/09

Καθαρίζοντας...

Έφτασε η ώρα..αύριο μπαίνουν να μου αλλάξουν το μπάνιο...για μια βδομάδα θα πρέπει να αποχωριστώ το διαμερισματάκιμ για να μπουν τα μαστόρια..Αύριο υδραυλικός και Παρασκευή;Δευτέρα; ο πλακατζής (;p). για να δούμε λοιπόν. Άκουσα οτι τα πλακάκια είναι ζαχαρί και πρασινοκυπαρρισί; άρα θα ταιριάζουν και με το σαλόνι μου; χοχοχο τεσπα.. στο θέμα μας..

καθαρίζοντας λοιπόν βρίσκεις α) το after shave  του και β) το σουπερλατρεμένο και γαμάτο με κουκούλα πουλόβερ του.

τι κάνεις;

p.s.: (ντάξ ξέρω τώρα σίγουρα θα με βρίσετε..αλλά ακούω..)(τις κάλτσες σίγουρα θα τις κρατήσω γι αυτό και δεν τις αναφέρω κάν!)
p.s2:  βαριέμαι να κάνω ορθογραφικό έλεγχο

3 σχόλια:

AVenGer! είπε...

όσο αφορά αυτά που βρήκες δεν ξέρω αλλά μου θύμισες το ανέκδοτο...

----
Ένας τύπος βλέπει τη γυναίκα του να φοράει ένα δαχτυλίδι μ' ένα τεράστιο πανάκριβο διαμάντι και τη ρωτάει:
-Ρε γυναίκα που το βρήκες αυτό το δαχτυλίδι? Αυτό κάνει μια περιουσία...
-Που να σ' τα λέω άντρα μου. Χθές που είχα πάει για καφέ με μια φίλη μου, πάω στην τουαλέτα της καφετέριας που καθόμασταν και τι βλέπω..! Μέσα στον νιπτήρα ήταν αυτό το πανέμορφο δαχτυλίδι! Το δοκίμασα μου έκανε... κοιτάζω τριγύρω, δε βλέπω κανέναν και το πήρα!!!
Περνάνε μερικές μέρες και ο τύπος βλέπει τη γυναίκα του που γυρνούσε απ' τη βόλτα, να φοράει μια πανάκριβη γούνα.
- Τί είναι αυτό ρε γυναίκα ? Που τη βρήκες αυτή τη γούνα?
- Άσε άντρα μου, που να στα λεω. Κάνανε λάθος στην γκαρνταρόμπα του μαγαζιού που καθόμασταν με τη φίλη μου και αντί για το παλτό μου, μου έδωσαν αυτή τη γούνα. Χαζή είμαι κι 'γώ ? Τη δοκίμασα μου έκανε... την πήρα και εξαφανίστηκα!

-Τί να σου πω ρε γυναίκα... είσαι πολύ κωλόφαρδη! Εγώ ένα χρησιμοποιημένο σώβρακο βρήκα στο κρεβάτι μας και δε μου έκανε...

Shiroi Taka είπε...

Πέτα το after-shave και άσε έξω από τον κάδο το πουλόβερ - τα τσιμπάνε αμέσως - ή, αν έχεις χρόνο, πήγαινέ το σε κάποια φιλανθρωπική.
Άντε, θα ταλαιπωρηθείς λιγάκι, αλλά μετά σκέψου το super, ολοκαίνουριο, γυαλιστερό μπάνιο! Και, αφού θα ταιριάζει και με το σαλόνι, μπορείς να ρίξεις τον ενδιάμεσο τοίχο και να τα ενώσεις!! Ε; Ε; Ε;..........
(καλά, μια ιδέα είπα, μη βαράτε...)

Ανώνυμος είπε...

αν κατι απ αυτα εχει συναισθηματικη αξια για σενα δεν χρειαζεται να τα πεταξεις... οτι και αν σου λενε ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις να θυμασαι και καλες στιγμες με τον...

 
Clicky Web Analytics