5/10/09

Διαβάζοντας

πωπω! πέρασε κιόλας ένας μήνας; ιου! απαράδεκτη και πάλι. λοιπόν.. αγαπημένα μου.. είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι παρέδωσα και την τελευταία υποχρεωτική εργασία των μαθημάτων για το μεταπτυχιακούλι και τώρα είμαι στην αναζήτηση και σύνθεση του θέματος της μεταπτυχιακής εργασίας.

Όσο διάβαζα όμως για την τελευταία εργασία (βαριόμουν) τράβηξα μερικές φωτογραφιούλες. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο..αλλά έχω ένα κολληματάκι με γραφεία, και χαρτιά και στυλό(κάπου το χω ξανααναφέρει αυτό).



το deadline δίπλα στο γραφείο!
 
 
 
 
 
 
 
Απαραίτητα εργαλεία: οι κασετίνες! i love κασετίνες (τιγκαρισμένες με διάφορα καλούδια), τετράδιο (ναι ξέρω, τώρα υπάρχουν υπολογιστές, αλλά τα μεγαλύτερα κομμάτια των εργασιών γράφονται συνηθως πρώτα με το χέρι), καφές (χωρίς αυτόν δεν γίνετε τιποτα), ε κάτι φωτοτυπίες (δες παρακάτω) και τα χρωματιστά χαρτάκια (όταν τρώω φλασιές κάπου πρέπει να τις σημειώσω)(βασικά ακόμα και οταν δεν γραφω εργασίες είναι γεμάτο με αυτά τα χαρτάκια το γραφείο μου..καταραμένα ...αλλά χρήσιμα παλιοχαρτάκια).
 

 
πιφ, τι είναι τούτο; αντί να διαβάζω τον Μαύρο Πύργο τυραννιόμουν με αυτά..
 
 
 
 
 
 

 
Δεν τα αντέχω ώρες ώρες αυτά τα γυαλιά!


more καλαμπαλίκι. σε πρώτο πλάνο το κομπιούτερ (τηλεχειριστήριο) για το Hi-Fi γιατί χωρίς μουσική δεν λειτουργώ. (άχρηστη πληροφορία: ...(και δεν θέλω δούλεμα)...(σίγουρα ε;) ... οκ λοιπόν όταν πρέπει να συγκεντρωθώ  και να γράψω ή να διαβάσω, με βοηθάει η κλασσική μουσική. Όχι δεν έχω συλλογή του Mozart κτλ.! Βοηθάει ο σταθμός στους 92Fm).

2 σχόλια:

AVenGer! είπε...

μη με γελούν τα μάτια μου?? νεο πόστ?? (καλά κοίτα ποιος μιλάει)
Πολύ διάβασμα να υποθέσω ε?

Shiroi Taka είπε...

Κασετίνες! Love κασετίνες! Και τις πάνινες και τις μεταλλικές, αλλά πλέον δεν έχω τι να τις κάνω... (στυλό χύμα και τσουβαλάτα μέσα στις τσάντες)
Κουράγιο, θα έρθει και η ώρα του Πύργου!

 
Clicky Web Analytics