13/1/10

Κλείσαμε 2 μήνες!

Α+Γ=L.F.E (όπως φαίνεται) και..είμαι ευτυχισμένη; Φυσικά και είμαι.. 2 μήνες! Είναι ότι πιο σταθερό είχα τον τελευταίο καιρό. Είμαστε αχώριστοι, κώλος και βρακί, πρωί μεσημέρι βράδυ! Αυτό οδηγεί θα μου πείτε σε σκαμπανεβάσματα. Ε ναι, τι θα ταν μια σχέση χωρίς περιόδους που είναι σούπερ γαμάτα και άλλες που είναι θυελλώδης και δεν μπορείτε να βλέπεστε; Εννοείται ότι αλλάζει η διάθεση σου βρε αδερφέ! Και ναι αυτά όλα γίνονται μέσα σε 2 μήνες! 
Μη  μου πείτε τώρα ότι δεν το ξέρατε! Οι περισσότεροι που με διαβάζετε το ξερετε..απλά δεν το συνειδητοποιήσατε. Σήμερα λοιπόν κλίνουμε δυο μήνες 13.11.2009-13.01.2010. Αχ αλλάξαμε και την χρονιά μαζί! 
Εντάξει, τέλος το δούλεμα! Α= Αρρώστια! Και τι δεν έχω πάρει, δυο φορές αντιβίωση, εισπνοές, τρία διαφορετικά σιρόπια, lysopaine, strepsils, μπλε χαπάκια. Έφαγα άπειρες σουπίτσες, ήπια άπειρα τσάγια. Τα Χριστούγεννα κλεισμένη μέσα γιατί έπρεπε να μαι σε άκαπνο περιβάλλον. ΦΤΑΝΕΙ. έχω βαρεθεί μιλάμε.
Βρογχίτιδα με έναν απαίσιο βήχα στην αρχη.. καπια στιγμή κόπασε..αλλά γυρνώντας στα θρανία..ξανά.. αμυγδαλές, μπούκωμα, λαιμός. Αργοπεθαίνω.. μπουχουχουχου.
Κάθε μέρα ακούω περαστικά. Κάθε μέρα όμως!!! Το καλύτερο όμως το πε η φίλη μου η Βάσω από Καβάλα.. " Ρε τελικά μήπως είσαι αλλεργική στο σχολείο;" (Λες;;;;;)

p.s.: Το ξέρω ότι το 2010 είναι άκυρο post. Δεν ήθελα να ξεκινήσω την χρονιά με γκρίνια!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αλλεργική στο σχολείο,sic ;)

(βρε μήπως να το λέω κι εγώ?)

AVenGer! είπε...

και εγώ είμαι αλεργικός στη δουλειά, στα φορματ, στους περίεργους και σε αυτούς που βαριούνται να ανοίξουν το manual.

p.s: Με το παρόν πόστ εξηγείται το γτ χάθηκες και σε αναζητά η Νικολούλη. :Ρ καλά να περνάς!!

 
Clicky Web Analytics