1/8/09

hurra, hurra, es ist soweit!!!

Έφτασε η ώρα! Τα επιπλάκια για το καινούργιο μου σαλόνι αγοράστηκαν!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ.

Σας παραθέτω μερικές φώτος απ όσα μπόρεσα να βρώ απο το ΙΚΕΑ. Τα επιπλάκια για την τηλεόραση είναι απο τα εντος και δυσκολεύομαι αρκετά να τα βρώ. Παραλαβή απο τα ικέα μέσα στην επόμενη βδομάδα (στην επαρχεία απευθείας), ενώ απο τα εντός θα μου τα φέρουν σε 15-20 μέρες Θεσσαλονίκη(έλεος και έδωσα και 30€ μεταφορικά).

Άρα την άλλη βδομάδα έχει καθαριότητα καλή του σπιτιού και βάψιμο τοίχων. Τώρα έχω ένα κιτρινουλί..λέω να το κάνω απαλο και φωτεινό λαχανί. Θα βοηθήσει η φίλη μου η Αναστασία στην καλλιτεχνική επιμέλεια.. αχ τι χαρά!!! λοιπόν, ακολουθούν οι φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα..
πάντα ήθελα άσπρο καναπέ..νάτος!!!



αχμ, απο αυτή τη πολυθρόνα ξεκίνησε το όλο θέμα. Με αρέζει. ελπίζω να μου την φέρουν σώα!

είναι λίγο χαζή η φώτο, αλλά ωραίο τραπεζάκι.σκούρο καφέ (καρυδιά νομίζω)

όχι δεν είναι γκαζόν..θεωρώ πως θα ταιριάξει στο στύσιμο του σαλονιού. (Μπαμπά, πες κάτι καλό.πες οτι ταιριάζει..εεε;;;;;)
Δείτε μόνο τα επιπλάκια, τα οποία θα είναι όλοκληρα σε σκούρο καφέ χρώμα, πάνω και μπροστά. θα ταιριάζουν με το τραπεζάκι και την γραμμή την καφετιά που χει μέσα η πολυθρόνα. χοχο.
Αυτή μια πρώτη ιδέα. Όταν με το καλό στηθεί ολόκληρο θα ενημερώσω. Λογικά για λίγο καιρό θα σας πρίζω με αυτό το θέμα. γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι







6 σχόλια:

Shiroi Taka είπε...

Ωωωω, πολύ λιτά και απέριττα, μου αρέεεεεσουν!! Ιδίως η πολυθρόνα, έχεις δίκιο, είναι φοβερή! Με γειές, με γειές!!

AVenGer! είπε...

Μεγειά, μεγειά.... Προσωπικά πολύ μου αρέσει το έπιπλο για την τιβί. Μια 32αρα lcd θα δείχνει τέλεια εκεί πάνω.

georgia είπε...

ax shiroi taka mou, exw oneira giafti tin polithrona..me skeftome ekei to ximona na diabazw bibliarakia..yupee!

avenger mou..ti na sou pw..oti skeftika AKRIBWS to idio pragma? lew ta xristougena na parw me to dwro, bebaia akousa kai kati fonoules na lene oti kai me 12 atokes doseis kala tha einai:P tha se bombardisw me erotiseis se ligo kairo mallon!

Unknown είπε...

Με γεις, με γεις, καλοκάθιστα!!! Ανυπομονώ να έρθει και για μένα η ώρα να σουλουπώσω το δικό μου χώρο!... Και στα δικά μου λοιπόν!!! :)

Ανώνυμος είπε...

τέλεια Γεωργία!!! να χαρείς απίστευτες στιγμές με αυτά!

Ανώνυμος είπε...

telio ine sto spiti mu teriazi poli to thelo poli

 
Clicky Web Analytics