29/6/09

το κερασάκι που μου πεσε απ' το χέρι....


όχι δεν γίνετε, δεν είναι δυνατόν....εσυ..λαλαλαλαλ

αχ! τι τραβάω η γυναίκα. Σύνοψη κατάστασης: Μένω στη γειτονιά με τις τρελές. Ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων της πολυκατοικίας μου είναι 67. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο καθαρίζουν τη πολυκατοικία. Έχω πατάκι στη πόρτα.

Το πατάκι λοιπόν οι καθαρίστριες το κρεμάνε στα κάγκελα όταν καθαρίζουν και γω επιστρέφοντας από τη δουλειά το βάζω κανονικά μπροστά στην πόρτα μου. Αυτό έκανα και σήμερα. Μπήκα στο σπιτάκι μου μαγείρεψα, έφαγα, χάζεψα στο Ίντερνετ μέχρι που με έπιασε μια λιγούρα και είπα να πάω να πάρω ένα γλυκάκι. Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και βλέπω πεσμένο πάνω στο χαλάκι μου ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΙ. (με κοτσάνι αν αυτό βοηθάει την investigation). Τονίζω ότι δεν ήταν κάπου στον διάδρομο το κερασάκι, αλλά πάνω στο πατάκι μου.

Και σας ρωτάω τώρα εγώ φίλοι μου...τι σκατά δουλειά έχει το κεράσι στο πατάκι μου; Να έπεσε απο κάπου εκεί πάνω ...αποκλείεται. Να έτρωγε κάποιος κεράσια ανεβαίνοντας και να του έπεσε; αποκλείεται είπαμε είναι 100χρονων όσοι μένουν εδω. Σας δίνω λοιπόν μια μικρή βοήθεια.. η αποπάνω μου είναι αρχικουτσομπόλα. Είναι η γιαγια Reuter ή μήπως η γιαγιά Gossip (Gossip Granny). Αυτή λοιπόν δεν αφήνει μύγα να περάσει απο το μπαλκόνι της χωρίς να της κάνει ανάκριση. σας λέω σταματάει πεζούς φωνάζοντας τους απο το μπαλκόνι για να τους ρωτήσει και καλά τα νέα.

Εγώ προσπαθώ να την αποφύγω. Αλήθεια. Πάω τοίχο τοίχο για να μην με δεί απο το μπαλκόνι της. Πέρσι μου χτυπούσε το κουδούνι γιατι έκανε έρευνα για ένα πακέτο τσιγάρα που βρήκε και καλά στην είσοδο και μην τυχών είναι δικό μου και μείνω χωρίς τσιγάρα.
Προχτές μετα απο 3 μέρες που έλειπα απο το σπίτι με πιάνει στην είσοδο και με ρωτάει " Μου ρχεται καπνός απο εσένα. Μήπως έρχεται κάποια Φ Ι Λ Η σου που καπνίζει;" ..της απάντησα " Εγώ δεν καπνίζω. Ο Χ Ι. " και αυτή τα δικά της..μπλα μπλα..ξέρω πως δεν καπνίζεις αλλά μου ρχεται καπνός απο σένα και αν έρχεται κάποιος που καπνίζει κτλ κτλ .

Ρε γιαγιά..έλεος

4 σχόλια:

κούνελος είπε...

χαχαχα! την επόμενη φορά μπορεί να βρεις κ ποπ κορν ή το ποτήρι που βάζει στην πόρτα ξερωγώ..!

AVenGer! είπε...

πιστεύω σε παγίδευσε η γιαγιά!! σε τεστάρει για να δει αν είσαι της γκεστάπο. :P προσπαθεί να σου αποσπάσει πληροφορίες

Shiroi Taka είπε...

Από εδώ και πέρα, θα συναντιόμαστε σπίτι μου για να "κόψουμε" την κοκαΐνη. Σε εσένα έχουν γίνει επικίνδυνα τα πράγματα... :)

mafaldaQ είπε...

Βέβαια αγαπάει τα κεράσια άρα και πρέπει να είναι καλός άνθρωπος νομίζω (ήταν ο άκυρος συνειρμός) αλλά όπως είπε και η γιαπωνέζα... επικίνδυνα τα πράγματα! Στη γιάφκα από εδώ και πέρα που είναι 90+ και δεν καταλαβαίνουν γενικά!

 
Clicky Web Analytics