3/7/08

Γκρινιάζω

Mafalda θέλω να πω ότι δεν με πέτυχες σε περίοδο που χα να πω πολλά..επίσημες περίοδοι γκρίνιας είναι όλη η σχολική χρονιά πλην διακοπών και του μήνα Ιουνίου..επομένως μπορεί το χειμώνα να επανέλθω με καλύτερες γκρίνιες!

1. Μου την σπάει που δίνοντας τα λεφτά που δίνω στην cosmote… στην Έδεσσα έχω φουλ σήμα στο wireless ενώ στο σπίτι μου στην Θεσσαλονίκη σέρνετε σαν άθλιο σκουλήκι το ιντερνετ. Μα είναι δυνατόν ρε αδερφάκι μου;


2. Τσατίζομαι όταν σε σουπερμαρκετ απαιτούν να πάρουν και τα 2 σεντς που γράφει η ταμειακή τους αλλά ποτέ μα ποτέ δεν σου τα δίνουν όταν είναι για ρέστα. Θέλω τα ρέστα μου λέμε!!!!

3. Γιατί κάποια άτομα θεωρούν ότι πρέπει να χώνονται όπου δεν τους σπέρνουν. Παίρνω εγώ τον λόγο(και ξέρετε πόσο δύσκολα τον αρπάζω :Ρ) και μιλώντας εγώ …αυτοί πρέπει να χωθούν, να κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις..να ανακεφαλαιώνουν και να ξαναλένε τα δικά τους(αυτό ισχύει για ορισμένους συναδέρφους..) Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ξεκάθαρο τι εννοώ. Αυτοί οι «είμαι περίεργος για το τι λέτε εκεί και γω θα σας ξετινάξω με τις απαίσιες απορίες μου και τα σχόλια μου till you die»

4. Αυτή η νέα γενιά γονιών.. δεν συμμαζεύετε. Όταν ήμουν μικρή μου έλεγαν οι δικοί μου..πρόσεχε αυτό και αυτό..αμα κάνεις κάτι θα λένε ότι φταίνε οι γονείς. Και τώρα που τα λούζομαι καταλαβαίνω ότι έχουν δίκιο. Ρε μάθετε στα παιδιά σας να σέβονται. Έλεος πια. Βαρέθηκα να τους μιλάω για αξίες και αυτά να μην καταλαβαίνουν τι τους λες.

5. Γκρινιάζω επίσης για τα πρότυπα γυναικών που μας πασάρουν και προσπαθώ να ταιριάξω κάπως σε ένα καλούπι και ποτέ δεν τα καταφέρνω.

Θέλω πολύ να γκρινιάζει λίγο και ο Avenger3000.

1 σχόλιο:

mafalda είπε...

Τέλειες Γεωργία! Καλά για τα νέα πρότυπα, δεν έχω κάτι να πω αλλά να δώσω ένα link:
http://blogoulis.blogspot.com/2008/07/blogoulis_2709.html!

Με έχει καλυψει απόλυτα!

 
Clicky Web Analytics