26/2/08

Απογευματοβραδινή βόλτα στην Έδεσσα

Ω ναι! Κλίσαμε συμφωνία με ένα φίλο. Κάθε μέρα περπάτημα... Πρώτη μέρα σήμερα και δεν μπόρεσα να μην κατέβω προς τους καταρράκτες και να βγάλω μερικές φωτογραφιούλες με το κινητό. Το δε μίνι "αφιέρωμα" ήταν ταγμένο στον Γεράσιμο(άσχετα αν δεν το ξέρει ..).

Νο 1: Συνοικία Βαρόσι
Νο 2: Μια απο τις πολλές εκκλησίες στην περιοχή..Απο την αυλή έχει θέα στον "κάμπο"...


Νο 3: Τέτοια "κανάλια" υπάρχουν σκορπισμένα σε όλη την πόλη...

Νο 4: αχμ..ναι ξέρω..η φώτο τι δείχνει; Να σας πω..είναι ο μεγάλος καταρράκτης ο οποίος όπως ανακάληψα σήμερα φωτίζετε με το που πέφτει ο ήλιος. Μάλιστα κάνουν που και που και εφέ(αναβοσβήνει ο φωτισμός) (φςςςςς)
Νο 5: Απο κάποια στιγμή και μετά δεν φαινόταν τίποτα..και γω έπαιζα με τα φώτα...
Και τέλος για να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας... Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική...
(ε ναι το ξέρω οτι είναι τελείως dark αλλά αυτό δεν είναι που εκφράζει αυτή την κατάσταση που ζούμε τώρα; Κινδινεύουμε να χάσουμε την ταυτοτητά μας , να μας πάρουν ένα δικό μας κομμάτι, μας κρατάνε στο σκοτάδι).

Ελπίζω να επιστρέψω άλλη φορά με καλύτερες φώτο απο τη φωτογραφική...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες και την αφιέρωση!

Δεν κινδυνεύουμε να μας πάρουν τίποτα, αρκεί εμείς να μην το δώσουμε. Γιατί όσα κράτη και οργανισμοί και εάν τους αναγνωρίσουν, δεν αντισταθμίζουν την βαρύτητα της δικής μας νομιμοποίησης.Γι' αυτό και την επιζητούν.

AVenGer! είπε...

Ωραίες φωτό.. Καλοπερνάς εσύ.....

Ανώνυμος είπε...

Η έδεσσα είναι πανέμορφη και το blog σου είναι πολή καλό.Συνέχεισε την καλή δουλειά εδώ που κάνεις.Είναι πολή καλή.Εμένα μου αρέσει πάντος
Punto από το Bleep.

 
Clicky Web Analytics